Μεγάλη Άμμος,όπως δηλώνει και το όνομά της πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδιά και βρίσκεται στον κόλπο κάτω από την εκκλησία της Κανάλας. Στον διπλανό κόλπο υπάρχει άλλη μια παραλία, οι Αντώνηδες. Η Κανάλα αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνεπώς σε μικρή απόσταση από τις παραλίες θα βρείτε αρκετά μαγαζιά, ταβέρνες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Παραλία Κολώνα:Η πιο εντυπωσιακή από τις παραλίες της Κύθνου είναι η Κολώνα, που όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια λωρίδα άμμου που ενώνει το νησάκι του Αγίου Λουκά με την υπόλοιπη Κύθνο. Πάνω στο νησάκι του Αγίου Λουκά δεσπόζει το ομώνυμο εκκλησάκι προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ομορφιά στο εντυπωσιακό τοπίο. Η Κολώνα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες των Κυκλάδων, αφού βρέχεται από την θάλασσα και από τις δύο πλευρές της. Το μόνο αρνητικό σημείο της παραλίας είναι η δύσκολη πρόσβαση, καθώς ο δρόμος που οδηγεί εκεί (ξεκινάει από την Απόκρουση) είναι μεν  προσπελάσιμος  με συμβατικό αυτοκίνητο αλλά είναι πιο κατάλληλος για 4x4. Έχετε όμως και τη επιλογή να πάτε μέσω θαλάσσης με σκάφος από τον Μέριχα.
Λουτρά Κύθνου:Ο παραθαλάσσιος οικισμός Λουτρά απέχει 5 χλμ. από τη Χώρα. Παρ’ όλη τη σημαντική τουριστική υποδομή της, η περιοχή διατηρεί την παραδοσιακή της ταυτότητα. Ο γραφικός οικισμός είναι κτισμένος γύρω από τους όρμους των Λουτρών, της Αγίας Ειρήνης, του Σχιναρίου και του Μαρουλά. Θα κολυμπήσετε στις ομώνυμες παραλίες.
Η περιοχή φημίζεται για τις ιαματικές πηγές της, οι θεραπευτικές ιδιότητες των οποίων είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Οι ιαματικές πηγές της Κύθνου είναι οι μοναδικές των Κυκλάδων. Πρόκειται για δύο θερμές πηγές. Η μία, των Αγίων Αναργύρων, βρίσκεται μέσα στο υδροθεραπευτήριο, ενώ η δεύτερη βρίσκεται σε απόσταση 50 μ. από την πρώτη και η θερμοκρασία της φτάνει τους 52 βαθμούς Κελσίου. Έχει αποδειχθεί ότι τα νερά των πηγών ενδείκνυται για τη θεραπεία ρευματικών, αρθριτικών και γυναικολογικών παθήσεων. Το υδροθεραπευτήριο των λουτρών, είχε επισκεφθεί στο παρελθόν ο βασιλιάς Όθωνας και η σύζυγός του Αμαλία.
Στη θέση του οικισμού των Λουτρών βρισκόταν η μεσαιωνική πρωτεύουσα της Κύθνου. Στην περιοχή Κεφαλόκαστρου θα δείτε τα ερείπια του κάστρου της Ωριάς. Αξίζει να το επισκεφθείτε και να δείτε τα ερειπωμένα σπίτια και τις εκκλησίες της περιόδου εκείνης καθώς και να θαυμάσετε την υπέροχη φύση. Η ομορφιά της άγριας φύσης θα σας μαγέψει.
Ο Μέριχας, είναι το λιμάνι της Κύθνου. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού και απέχει 8 χλμ. από τη Χώρα. Πρόκειται για ένα φυσικό λιμάνι γύρω από το οποίο απλώνεται ο γραφικός οικισμός, ο οποίος παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ, θα βρείτε καφετέριες, μπαρ και ταβέρνες για να δοκιμάσετε την ντόπια κουζίνα.
Άγιος Στέφανος:Προστατευμένη παραλία στο ανατολικό μέρος του νησιού. Άμμος, βότσαλα και αρκετή σκιά από τα αλμυρίκια που βρίσκονται σε όλο το μήκος της παραλίας. Απλά υπέροχη!!!
Αγίου Δημητρίος Η νοτιότερη παραλία της Κύθνου.Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με εύκολη πρόσβαση. Στην παραλία θα βρείτε χοντρή άμμο και πολλά αρμυρίκια.
Απόκρουση, μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κύθνου με όμορφη άμμο. Βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο στα ανατολικά και ένα μεγάλο μέρος της καλύπτεται από μια σειρά από αρμυρίκια. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση μέσω του κεντρικού δρόμου και μια μοναδική θέα προς την παραλία Κολώνα στο βάθος.
Παραλία Φλαμπούρια μεγάλη παραλία με άμμο και βότσαλο  και μερικά αρμυρίκια. Ένα μικρό κομμάτι γης χωρίζει την παραλία σε δύο μικρότερες παραλίες, την μικρή και την μεγάλη. Έχει πάρει το όνομά της από την Παναγία την Φλαμπουριανή που βρίσκεται εκεί.
Παραλία Νάουσα λέγεται και Άουσα και είναι μια όμορφη παραλία σε έναν προστατευμένο κόλπο στα ανατολικά της Κύθνου. Πρόκειται για μια ήσυχη παραλία με άμμο και με θέα το εκκλησάκι που βρίσκεται απέναντι, πάνω στον βράχο. Ενώνεται με σκαλάκια με μερικές ακόμα μικρές παραλίες προς τα νότια όπως το Κουρί και το Ζογκάκι, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμη από τον δρόμο.
Παραλία Άγιος Σώστης η βορειότερη παραλία της Κύθνου είναι όμορφη, ήσυχη και απάνεμη, αφού βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο με νότιο προσανατολισμό. Έχει καθαρή θάλασσα, άμμο με λίγο ψιλό χαλικάκι και δίπλα της βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι. Η παραλία δεν έχει καθόλου φυσική σκιά ενώ στην δεξιά άκρη της υπάρχουν μερικά μεγάλα βράχια. Η παραλία είναι προσβάσιμη από έναν βατό χωματόδρομο.
Παραλία Σκύλος η πανέμορφη παραλία του Σκύλου με το λευκό βότσαλο είναι συνήθως έρημη λόγω της δύσκολης κατάβασης που χρειάζεται για να την φτάσετε. Αξίζει να την επισκεφτείτε αφού τα καταγάλανα νερά της είναι τόσο καθαρά, σε σημείο που να βλέπεις ψαράκια να κολυμπάνε ανάμεσα στα πόδια σου. Βρίσκεται στο νότιο άκρο της Κύθνου.
Φυσικά στο νησί της Κύθνου θα βρείτε πολλές ακόμα παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς καθώς και μικρούς απόμερους κολπίσκους που περιμένουν να τους ανακαλύψετε.
Η Κύθνος είναι ένα νησί με αμέτρητους κολπίσκους, όρμους και παραλίες με κρυσταλλένια νερά και άφθονη σκιά. Και επειδή νησί σημαίνει παραλιες, στην Κυθνο θα βρείτε πολλές απο τις ομορφότερες παραλιες των Κυκλάδων. Οι κυριότερες παραλιες στην Κυθνο είναι οι εξής:
Κύθνος παραλία Αγίου Δημητρίου, πανοραμική
Κύθνος παραλία Αγίου Δημητρίου
Κύθνος παραλία Αγίου Στεφάνου
Κύθνος παραλία Αγίου Στεφάνου
Κύθνος Άγιος Στέφανος
Κύθνος παραλία Απόκρουση στο βάθος η παραλία Κολώνα
Κύθνος παραλία Απόκρουση
Κύθνος παραλία Απόκρουση
Κύθνος παραλία Απόκρουση
Κύθνος παραλία Φλαμπούρια πανοραμική
Κύθνος παραλία Φλαμπούρια
Κύθνος παραλία Φλαμπούρια
Κύθνος παραλία Φλαμπούρια
Στο βάθος η Παραλία Κολώνα
Στο βάθος η Παραλία Κολώνα
Στο βάθος η Παραλία Κολώνα
Κύθνος παραλία Κολώνα
Κύθνος παραλία Κολώνα
Κύθνος παραλία Λουτρών
Κύθνος παραλία Λουτρών
Κύθνος παραλία Μέριχα
Πανοραμική, Κύθνος παραλία Μεγάλης Άμμου
Κύθνος παραλία Μεγάλης Άμμου
Κύθνος παραλία Μεγάλης Άμμου
Κύθνος παραλία Μεγάλης Άμμου
Κύθνος παραλία Μεγάλης Άμμου
Κύθνος παραλία Μεγάλης Άμμου
Κύθνος παραλία Μεγάλης Άμμου
Photo Gallery με εικόνες απο τις πανεμόρφες παραλίες της Κύθνου
παραλία Μαρτινάκια βρίσκεται ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Μέριχα, και είναι μια μικρή παραλία με άμμο και λίγα αρμυρίκια.
Παραλία Επισκοπή, είναι μια από τις παραλίες που βρίσκονται κοντά στον Μεριχα, λίγο νότια από την διάσημη Κολώνα. Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με καθαρή θάλασσα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη μέσω του ασφαλτόδρομου.
Παραλία Γαιδουρόμαντρα καταπληκτική μεγάλη αμμουδιά με καθαρά νερά στην νοτιοανατολική Κύθνο. Η παραλία δεν μαζεύει πολύ κόσμο.
Παραλία Σχοινάρι είναι μια σχετικά μικρή παραλία λίγο βόρεια από τα Λουτρά που διαθέτει ωραία άμμο και αρκετά αρμυρίκια, μερικά από τα οποία φτάνουν μέχρι την θάλασσα. Είναι προσβάσιμη από έναν σύντομο και βατό χωματόδρομο, ενώ εκεί κοντά θα βρείτε και μερικά καταλύματα.

Κύθνος παραλία Μεγάλη Άμμος

Κύθνος παραλία Κολώνα

Παραλία Λουτρών Κύθνου

Κύθνος Παραλία Μέριχα

Κύθνος παραλία Άγ. Στεφάνου

Κύθνος παραλία Αγίου Δημητρίου

Κύθνος παραλία Απόκρουση

Κύθνος παραλία Μαρτινάκια

Κύθνος παραλία Φλαμπούρια

Κύθνος παραλία Γαιδουρόμαντρα

Κύθνος παραλία Επισκοπή

Κύθνος παραλία Νάουσα

Κύθνος παραλία Σκύλος

Κύθνος παραλία Άγιος Σώστης

Κύθνος παραλία Σχοινάρι

Κυθνος διαμονη
Κύθνος ενοικιαζόμενα δωμάτια διαμονή Μαργαρίτα
Μαργαρίτα Κύθνος
Ενοικιαζομενα δωματια Κυθνου
Welcome!!
 
Κυθνος δωματια

Οι καλύτερες Παραλίες στην Κύθνο

Κύθνος Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μαργαρίτα - Kythnos Rooms to let Margarita
6948367840 & 6948367841
2281032265 & 2281032887
Κύθνος:
2105822643  & 2105320103
Αθήνα:
Μαργαρίτα
Επικοινωνία
Τηλεφωνήστε μας
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Πληροφορίες
Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Κύθνου
πάνω